Kategorier
Säkerhet

Skydda ditt hem med inbrottslarm i Stockholm

Om du är rädd om ditt hem med värdefulla ägodelar, ska du installera larm. Kontakta ett företag som installerar inbrottslarm i Stockholm för din trygghet.

Din familj och du har varit på skidsemester en hel vecka och kommer hem en sen söndagskväll. Redan när du kör upp på din garageuppfart börjar du ana oråd. Det finns märken i snön som antyder att någon gått runt huset. Inga problem att öppna ytterdörren! Men redan i hallen blir katastrofen ett faktum. Någon har tagit sig in från baksidan av huset.

Din första åtgärd är att ringa Polisen, men vad hjälper det? De har inte tid att omedelbart ta itu med ett inbrott som kanske inträffat för flera dagar sedan. Du drabbas av eftertankens kranka blekhet. Liksom grannen skulle familjens hus ha utrustats med inbrottslarm. En villa där de boende uppenbarligen är bortresta är en lockelse som en inbrottstjuv inte kan motstå!

Installation av inbrottslarm i Stockholm

Veckan börjar med att du ringer ett företag som installerar säkert inbrottslarm i Stockholm. Innan en representant från företaget har anlänt börjar hela familjen att röja upp i villan efter inbrottstjuvens framfart. Byrålådor är utdragna och era saker ligger slängda på golvet hur som helst. Efter bästa förmåga och kom-i-håg upprättar ni en lista över saker som försvunnit. Och därefter är det dags att ringa försäkringsbolaget. “Med inbrottslarm blir försäkringspremien lägre”, upplyser kontaktpersonen på försäkringsbolaget.

När ett inbrottslarm installeras kombineras det med att säkra lås sätts in i dörrar och fönster. Om en tjuv försöker sig på att ta sig in i huset kommer larmet att ljuda. Larmet är anslutet till en larmportal och en bevakningsfirma får besked om att någonting är på gång. När larmet går igång är sannolikheten stor att tjuven ger upp. Tjuven hinner inte utföra sitt uppdrag innan polis eller bevakningsfirma är på plats.