Kategorier
Fastighetservice

Hisservice – en viktig säkerhetsåtgärd för fastighetsägare i Stockholm

Hisservice är riktigt viktigt för dig som äger en fastighet med hiss i Stockholm. Utan fungerande hiss kan många boende inte ens ta sig till sina lägenheter.

Du som har ansvar för en fastighet där det finns en hiss behöver se till att det utförs hisservice med jämna mellanrum. Detta gäller i Stockholm såväl som i andra städer. Att hissen i din fastighet får regelbunden service är viktigt av flera skäl, men allra viktigast är nog säkerheten. Hisservice ska alltid utföras av en auktoriserad mekaniker med rätt kompetens.

Det sker tyvärr olyckor där hissar är inblandade ibland. Det är inte en mycket vanlig typ av olycka ens i en storstad som Stockholm, där husen är höga och hissarna många, men det förekommer. Som fastighetsägare vill du säkert undvika att en hissrelaterad olycka sker i ditt hus. Därför kan det vara bra att du undersöker när hissen servades senast.

Hisservice ska ske med jämna mellanrum

Om det var länge sedan din hiss fick en rejäl översyn, är det dags att ringa en kunnig firma som erbjuder hisservice i Stockholm. Många leverantörer av denna tjänst erbjuder olika typer av serviceavtal, där återkommande service ingår utan att du behöver boka in den på nytt vid varje tillfälle.

Det är viktigt för de som bor i din fastighet att hissen fungerar som den ska. Ingen vill fastna i en hiss, eller behöva gå upp sex trappor med tungt bagage bara för att hissen inte är igång. Vissa boende, som äldre pensionärer och familjer med små barn, kan inte ens gå sex trappor. För dessa hyresgäster är en fungerande, välservad hiss guld värd.

Ta reda på mer genom att besöka: hisservicestockholm.nu